Leuke zanger boeken in West-Brabant

Dit is de plek om een leuke zanger te boeken voor een feestje, bruiloft of evenement in West-Brabant en omgeving.

Nederlandstalig of dance classics? Of lekker gevarieerd met nieuwe hits?

Riven Bookings biedt voor ieder wat wils.

Bekende of onbekende zanger huren in West-Brabant

Bij Riven Bookings boeken we vaak ‘onbekende’ zangers voor feestjes, bruiloften en evenement. Maar, onbekend is zeker niet onbemind Integendeel!

Riven Bookings biedt enkel professionele zangers die in stem en performance niet onder doen voor bekende artiesten, die vaak veel duurder zijn. Overigens zijn de bekende Nederlandse artiesten ook via Riven Bookings te boeken.

We boeken enkel artiesten waarmee we goede ervaringen hebben en gaan altijd voor een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers.

 

Betrouwbare boekingspartner voor zangers in West-Brabant

Riven Bookings is een professioneel entertainmentbedrijf en heeft honderden boekingen verzorgd sinds 2008. Chris Riven (Chris van Grinsven) is eigenaar van dit boekingskantoor.

Hij verzorgde zelf ook veel boekingen als zanger en als dj en werkte hiermee samen met de grootste en bekendste boekingskantoren van Nederland, waaronder Viking Entertainment, Jan Vis, Evenses, Plugify en Showbird.

Chris is zelf nog steeds te boeken met diverse acts op deze website, waaronder het zeer populaire concept Singer in Suit.

Hij heeft ook een website voor zijn optredens als zanger in brabant.

Goedkoop een zanger boeken in West-Brabant

Riven Bookings werkt niet met onnodige tussenpersonen die de prijs opdrijven. We boeken zangers rechtstreeks, bij het management of bij de artiest of zanger zelf.

Zo kunnen we de prijzen laag en concurrerend houden. 

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

 

Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]