Fotopaal huren in Brabant

3…2….1: klik! Met onze fotopalen verzamel je volop leuke herinneringen op een bruiloft, feestje of evenement. Bij Riven Bookings hebben we verschillende typen photo booths voor verhuur, zodat er altijd wel eentje bij je past. Dat wordt zeker een succes op je bruiloft, feestje of event!

Fotopalen met pluspunten

Service & Support

Kom je er niet uit of werkt er iets niet goed? Onze supportafdeling is bereikbaar via telefoon, whatsapp en e-mail voor ondersteuning.

Uniek & Voordelig

Bij Riven Bookings boek je een fotopaal voor een concurrerende prijs. We hebben modellen en pakketten die anderen niet aanbieden.

Brengen & Ophalen

Onze fotopalen kunnen in overleg worden gebracht, geinstalleerd en na het feest of evenement weer worden opgehaald.

Modern & Multifunctioneel

Met allerlei functies. Niet alleen foto's, maar ook video's, gif's en boomerangs zijn mogelijk.

Persoonlijk & Speciaal

Met namen, merken en logo's. Volledig te personaliseren met een eigen stijl. Kies zelf kleuren en lettertypen en maak je foto's nog specialer.

Delen & Drukken

Delen via e-mail, social media, WhatsApp, Dropbox. Met een QR-code kunnen gasten de foto's meteen kopieren naar hun telefoon. Of druk de foto's af met een printer (optioneel).

Photobooth, Selfiebooth, Fotopaal?

Het zijn eigenlijk verschillende namen voor hetzelfde apparaat. Een camera die autmatisch foto’s maakt, bijvoorbeeld via een toucscreen of knop. Meestal met een ingebouwde timer. De beleving van een ‘ouderwets’ fotohokje,  maar dan volledig gemoderniseerd! Photobooths zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden op feestjes, bruiloften en evenementen. Maar ook in winkelcentra of bij bedrijven zie je ze steeds vaker.

Photobooths zijn er met verschillende typen camera’s, behuizing en belichting, ook bij ons in de verhuur.

Een photobooth zorgt voor veel plezier, zeker als gasten zich kunnen verkleden en/of attributen kunnen gebruiken. Beschikbaar in Brabant en omgeving.

 

Een fotopaal voor een feestje, bruiloft of event

Photo booths zie je vaak op bruiloften, maar ook steeds meer andere feestelijke gelegenheden en events kiezen voor een photo booth. Hoe leuk is een photo booth bijvoorbeeld tijdens een personeelsfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest?

Standaard bieden de booths al een hoop plezier, maar met allerlei upgrades wordt de fun nog groter! Voor jong en oud. En: hoe later op de avond, hoe leuker het wordt!

 

Fotopaal met personalisatie in Brabant

Een fotopaal is op zich al leuk, maar het wordt nog mooier met personalisatie. Met eigen namen, tekst, logo’s en fotokader bijvoorbeeld. 

Je kunt bij ons niet alleen de foto’s personaliseren, maar ook de hele booth en alles wat erbij hoort. 

Een achtergrond (backdrop), accessoires in een door jou gekozen stijl en een printer? Deze kun je hier allemaal regelen.

Wat kost het om een fotopaal te huren in Brabant?

Een photobooth huren kan bij ons al vanaf 290 euro. De huur is dan voor max 24 uur.

Onze fotopalen zijn door gasten zelf te gebruiken en behoeven nauwelijks uitleg. Ze zijn makkelijk te bedienen door jong en oud, onbemand (dus zonder medewerker).

Zo maken we de huur goedkoper en de foto’s leuker. De foto’s worden namelijk net wat meer spontaan en ongeremd dan met een servicemedewerker ;).

 

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

[contact-form-7 id=”2178″ title=”Contactformulier 1″]

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Onze opdrachtgevers

Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]