Microfoon huren in Beegden

Microfoons zijn onmisbaar om jezelf verstaanbaar te maken voor een grotere groep mensen en/of in een rumoerige omgeving, bijvoorbeeld tijdens een feestje, bruiloft, optreden, presentatie of evenement.

Hier kun je microfoons met draad voor gebruiken, maar het is natuurlijk nog makkelijker en veiliger om een draadloze microfoon te huren.

Draadloze microfoonset (enkel)

We verhuren kwaliteitsmicrofoons voor optimale geluidskwaliteit en verstaanbaarheid van topmerken zoals Shure en Sennheiser. 

Onze sets zijn compleet met draadloze microfoon (ook wel handheld, handmicrofoon of handzender genoemd). 

Naast deze draadloze microfoon heb je ook een ontvanger nodig, om de draadloze verbinding te maken. De sets die wij verhuren zijn compleet en gericht op optimaal gebruikersgemak.

Microfoonsets kunnen eventueel worden bezorgd in Beegden en omgeving.

Draadloze microfoonset (dubbel)

Bij Riven Bookings verhuren we ook sets met meerdere draadloze microfoons, deze kunnen dan worden gebruikt met 1 enkele ontvanger.

Deze draadloze microfoonset is relatief compact en bovendien ook relatief goedkoop om te huren in {loc-limburg} en omgeving.

Microfoon met draad / kabel

Microfoons kunnen ook met een kabel worden aangesloten, vaak is dat een zogenaamde XLR-kabel. Deze kun je dan inpluggen op bijvoorbeeld een mengpaneel / mixer of rechtstreeks in een speaker.

Deze microfoons kunnen compleet met kabel worden gehuurd.


Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

[contact-form-7 id=”2178″ title=”Contactformulier 1″]

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte
Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]