JBL PartyBox huren in Brabant

Geef je een feestje in Brabant, bijvoorbeeld thuis of op locatie, dan kun je bij ons 1 of meerdere speakers huren voor het geluid. Voor kleine en wat grotere feestjes thuis verhuren we bijvoorbeeld de partyboxen van JBL. We hebben meerdere boxen van verschillende modellen beschikbaar.

JBL PartyBox 1000

Het grootste model uit de JBL-serie. Mooie partybox van JBL die interessant is voor allerlei feestjes. Tal van mogelijkheden, zoals JBL signature sound, licht op de muziek, Bluetooth, dj-pad en diverse aansluitingen, bijvoorbeeld voor een microfoon of externe apparatuur. Bovendien is deze box helemaal draadloos te gebruiken. Lekker veel vermogen voor een feestje, zoals een verjaardag, examenparty of kinderfeest. Bekijk alle eigenschappen op de website van JBL.

JBL PartyBox 710

Ook deze JBL PartyBox zit vol met uitgebreide functies. Net zoals z’n wat grotere broer biedt deze PartyBox 710 geluid, licht en bluetooth. Ook deze partyspeaker is te koppelen, zodat je er dus meerdere kunt neerzetten om het licht en geluid te spreiden voor je feestje. Net wat minder power dan de PartyBox 1000, maar nog steeds voldoende voor een klein(er) feestje!

JBL PartyBox 310

Deze PartyBox 310 is de meest compacte variant die we in de verhuur hebben. Heel leuk voor een klein feestje, in een keet, met vrienden, een borrel of voor achtergrondmuziek in een wat groter gezelschap. Ook deze speakers zijn te koppelen.

Deze JBL PartyBox versturen we met de post/een pakketdienst. Met een bijgeleverd retourlabel kun je deze PartyBox 310 gemakkelijk weer terugsturen na verhuur.

Veel gestelde vragen

Dat hangt ervan af aan wie je het vraagt. Consumenten zullen het geluid vaker als ‘goed’, ‘mooi’ of ‘prima’ bestempelen dan bijvoorbeeld artiesten, dj’s, audiofanaten, muzikanten en ‘geluidstechnici’.

Hoe goed de speakers klinken is ook afhankelijk van de ruimte waarin ze staan, hoe hoog of laag ze staan, hoeveel mensen er zijn, hoe rumoerig het is, of er veel/weinig galm in een ruimte is, hoe groot de ruimte is etc.

Voor de meeste kleine(re) feestjes (met minder dan 50 mensen), kun je er vaak prima mee uit de voeten om wat gezelligheid te maken, afhankelijk van de ruimte ook wel met ‘echt dansvolume’.

Voor de wat grotere feestjes (met meer dan 50 mensen), kan het zijn dat de JBL boxen wat ‘druk’ en ‘body’ missen voor een echt feest, maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Zeker in de kleinere ruimtes kunnen de JBL PartyBoxen de ruimte redelijk tot goed ‘vullen’.

In theorie wel, maar in de praktijk kunnen de beperkingen van deze speakers dan wel meer gaan opvallen.

Dit is een ‘consumenten’-speaker, geen echte pro audio. Zeker bekende(re) en/of meer professionele artiesten en zangers zullen toch ander (hoogwaardiger) materiaal en meer professionele mixers nodig hebben voor hun optredens dan de JBL PartyBox.

Ja, is in principe mogelijk.

Maar, dit is een ‘consumenten’-speaker, geen echte pro audio voor wat grotere feesten en events.

Zeker bekende(re) en/of meer professionele dj’s zullen toch ander (hoogwaardiger) materiaal en meer professionele mixers nodig hebben voor hun optredens.

Ja, binnenkort verhuren we ook uitbreidingen op deze sets, waaronder microfoonsets. Hou de website in de gaten ;).

Ja, binnenkort verhuren we ook Pioneer DJ sets en eventueel dj booths op deze site.

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

JBL PartyBox, beschikbaar in Brabant

Maak je feestje in Brabant compleet met deze JBL PartySpeaker 1000. Of verdubbel de fun en huur er 2 in Brabant. Zo vergroot je de capaciteit en het plezier!

Beschikbaar in Brabant

Thuis of op locatie in de buurt van Brabant

Neem contact op

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

[contact-form-7 id=”2178″ title=”Contactformulier 1″]

Riven Bookings Artiesten & Acts Verhuur

Bij Riven Bookings doen we van alles. Artiesten, acts, entertainment, verhuur. Ook in Brabant en omgeving!

Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]