Licht huren in Gelderland-Noord

Jouw feestje, bruiloft of event wordt extra speciaal met onze lampen, lichteffecten en lichtsets. Riven Bookings verhuurt licht voor allerlei gelegenheden tot ongeveer 500 personen in Gelderland-Noord.

MagicMovers: moving heads huren

Bij Riven Bookings verhuren we verhuren we verschillende types moving heads. Dit is effectverlichting met ronddraaiende lampen, waarbij verschillende kleuren en projecties mogelijk zijn.

Moving heads zijn flexibel inzetbaar, vandaar dat deze ook worden gebruikt op praktisch elk (groot) muziekevenement in Gelderland-Noord.

UplightUs: uplight led spots huren

Uplights zijn eigenlijk gewoon led spots die omhoog gericht staan. Ze zijn er in allerlei vormen en maten en vaak zijn ook allerlei kleuren mogelijk. Het omhoog schijnende licht geeft een mooi effect op muren, spiegels, planten, meubilair en andere plekken, binnen en buiten. 

Het is het mooiste om meerdere uplights te verspreiden in een ruimte, vandaar dat we onze uplights ook in pakketten aanbieden.

Uplights geven makkelijk en snel een leuk effect voor een feestje, bruiloft of evenement in Gelderland-Noord.

Riven Lighting Sets: lichtset huren

Bij Riven Bookings bieden we verschillende lichtsets die zeer interessant zijn voor feestjes, bruiloften en kleinere events in Gelderland-Noord.

Alles op basis van LED-verlichting. Met zowel sfeer- als effectlicht zijn deze sets flexibel en breed inzetbaar. 

LovelyLasers: een kleine lasershow huren

Lasers zijn altijd iets aparts in een lichtshow. Bij Riven Bookings verhuren we onze lasers ook in sets. We hebben verschillende kleuren, waaronder paars, blauw, rood en groen.

Lasers zijn met name mooi met rook, mist of nevel. Deze bieden we die ook aan in onze verhuursets die beschikbaar zijn in heel Gelderland-Noord.

Glow in the Dark: huur blacklights voor een feestje

Blacklights accentueren fluorescerende materialen en kleuren. Dit geeft een heel leuk effect, voor feestjes en themafeesten in Gelderland-Noord.

Het ultraviolet licht van blacklights zorgt voor een unieke sfeer. In combinatie met glow in the dark producten zijn blacklights helemaal super.

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

[contact-form-7 id=”2178″ title=”Contactformulier 1″]

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte
Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]