Special FX huren voor een feestje, bruiloft of event in Gelderland

Jouw feestje, bruiloft of event in Gelderland wordt naar een hoger niveau getild met onze special effects. Riven Bookings biedt special fx voor allerlei gelegenheden tot ongeveer 500 personen. Met verschillende special fx bieden we volop mogelijkheden, zowel binnen als buiten.

Vuurwerkfontein huren in Gelderland

Onze Spark FX zijn fantastische vuurwerkfonteinen om hoogtepunten te creëren op feesten, bruiloft en evenementen in of vlakbij Gelderland, bijvoorbeeld tijdens de openingsdans van een bruiloft. Zeker in combinatie met andere effecten! 

Deze apparaten vallen officieel niet onder vuurwerk en kunnen binnen vergunningsvrij en veilig worden gebruikt, ook in prachtige effecten.

BubbleBlast: bellenblaasmachine huren in Gelderland

Geweldige effecten met bubbels. Heel mooi in combinatie met bijvoorbeeld rook of mist. Een heel fotogeniek effect, bijvoorbeeld tijdens een opening. 

Mooie plaatjes voor een feestje, bruilfoft of evenement in Gelderland.

ConfettiCrush: confetti shooters huren in Gelderland

Confetti shooters zijn super om een feestje of event extra kracht bij te zetten. Met verschillende kleuren is er altijd wel confetti te vinden die past bij jouw feestje of evenement. 

Er zijn automatische confetti shooters, maar ook handmatige die je kunt afschieten op je feest, bruiloft of evenement in of vlakbij Gelderland.

SnowFlakes: sneeuwmachine huren in Gelderland

Zeker niet alleen leuk in december of met Kerst, deze sneeuwmachines. Een sneeuwmachine kun je hier huren voor je feestje, bruiloft of evenement in of in de buurt van Gelderland.

Veilig, niet giftig en gewoon binnen te gebruiken. Mooi effect in combinatie met rook, mist en licht.

Riven Bookings Artiesten & Acts Verhuur

Bij Riven Bookings doen we van alles. Artiesten, acts, entertainment, verhuur. Ook in Gelderland en omgeving.

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

[contact-form-7 id=”2178″ title=”Contactformulier 1″]

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Maatwerk of advies nodig?

Entertainment, geluid, licht, apparatuur, dj-gear of een combinatie daarvan. Bij Riven Bookings luisteren we naar je wensen en gaan we graag voor een totaaloplossing. Professioneel en deskundig, maar ook persoonlijk.

Stel gerust al je vragen.

Regio Nijmegen, Arnhem, apeldoorn tot de veluwe en de achterhoek
Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]