Special FX huren in Elst

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Special FX huren voor een feestje, bruiloft of event in Elst

Jouw feestje, bruiloft of event in Elst wordt naar een hoger niveau getild met onze special fx. Riven Bookings biedt special fx voor allerlei gelegenheden tot grofweg 500 personen. Met verschillende special effects bieden we volop mogelijkheden, zowel binnen als buiten.

Vuurwerkfontein huren in Elst

Onze Spark FX zijn fantastische vuurwerkfonteinen om hoogtepunten te creëren op feesten, bruiloft en evenementen in of vlakbij Elst, bijvoorbeeld tijdens de openingsdans van een bruiloft. Zeker in combinatie met andere effecten! 

Deze apparaten vallen officieel niet onder vuurwerk en kunnen binnen vergunningsvrij en veilig worden gebruikt, ook in {lo en omgeving. Deze vuurwerkfonteinen kunnen bij ons worden gehuurd en eventueel ook worden bezorgd in of in de buurt van Elst.

Rookmachine of CO2 -effect huren in Elst

Dit is een verticale rookmachine die met een druk op de knop een geweldige pluim rook de lucht in spuit. Het effect lijkt op een CO2 kanon dat gebruikt wordt op grotere events, maar is veel minder ingewikkeld en ook geschikt voor de kleinere feestjes in of in de buurt van Elst

Het zijn eigenlijk een soort CO2-kanon imitaties. Wel het effect, maar gewoon geen gedoe met flessen, koppelstukken en slangen.

Dansen op de wolken in Elst

We hebben verschillende apparaten voor een fantastisch wolken, mist, nevel of rook effect op de dansvloer, bijvoorbeeld voor een openingsdans op een bruiloft. Dit effect kan worden gerealiseerd met dry ice / droog ijs, maar ook met met rookmachines met speciale laaghangende rook, waarbij geen droogijs / dry ice nodig is. Deze apparaten zijn ook makkelijker en veiliger (zelf) te bedienen dan echte dry ice apparaten.

In combinatie met andere effecten, zoals licht of binnenvuurwerk, geven dit soort low fog apparaten prachtige effecten.

BubbleBlast: bellenblaasmachine huren in Elst

Opvallende effecten met bubbels. Heel mooi in combinatie met bijvoorbeeld rook of mist. Een heel fotogeniek effect, bijvoorbeeld tijdens een opening. 

Mooie plaatjes voor een feestje, bruiloft of evenement in Elst.

ConfettiCrush: confetti shooters huren in Elst

Confetti shooters zijn super om een feestje of event extra kracht bij te zetten. Met verschillende kleuren is er altijd wel confetti te vinden die past bij jouw feestje of evenement. 

Er zijn automatische confetti shooters, maar ook handmatige die je kunt afschieten op je feest, bruiloft of evenement in of vlakbij Elst.

SnowFlakes: sneeuwmachine huren in Elst

Zeker niet alleen leuk in december of met Kerst, deze sneeuwmachines. Een sneeuwmachine kun je hier huren voor je feestje, bruiloft of evenement in of in de buurt van Elst.

Veilig, niet giftig en gewoon binnen te gebruiken. Mooi effect in combinatie met rook, mist en licht.

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

 

Maatwerk of advies nodig?

Entertainment, geluid, licht, apparatuur, dj-gear of een combinatie daarvan. Bij Riven Bookings luisteren we naar je wensen en gaan we graag voor een totaaloplossing. Professioneel en deskundig, maar ook persoonlijk.

Stel gerust al je vragen.

Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]