Special FX huren voor een feestje, bruiloft of event in Valkenburg

Jouw feestje, bruiloft of event in Valkenburg wordt naar een hoger niveau getild met onze special fx. Riven Bookings biedt special fx voor allerlei gelegenheden tot grofweg 500 personen. Met uiteenlopende special effects bieden we volop mogelijkheden, zowel indoor als outdoor.

Vuurwerkfontein huren in Valkenburg

Onze Spark FX zijn fantastische vuurwerkfonteinen om hoogtepunten te creëren op feesten, bruiloft en evenementen in of vlakbij Valkenburg, bijvoorbeeld tijdens de openingsdans van een bruiloft. Zeker in combinatie met andere effecten! 

Deze apparaten vallen officieel niet onder vuurwerk en kunnen binnen vergunningsvrij en veilig worden gebruikt, ook in Valkenburg en omgeving. Deze vuurwerkfonteinen kunnen bij ons worden gehuurd en eventueel ook worden bezorgd in of in de buurt van Valkenburg

Rookmachine of CO2 -effect huren in Valkenburg

Dit is een verticale rookmachine die met een druk op de knop een geweldige pluim rook de lucht in spuit. Het effect lijkt op een CO2 kanon dat gebruikt wordt op grotere events, maar is veel minder ingewikkeld en ook geschikt voor de kleinere feestjes in of in de buurt van Valkenburg.

Het zijn eigenlijk een soort CO2-kanon imitaties. Wel het effect, maar gewoon geen gedoe met flessen, koppelstukken en slangen

Dansen op de wolken in Valkenburg

We hebben verschillende apparaten voor een fantastisch wolken, mist, nevel of rook effect op de dansvloer, bijvoorbeeld voor een openingsdans op een bruiloft. Dit geweldige effect kan worden gerealiseerd met dry ice / droog ijs, maar ook met met rookmachines met speciale laaghangende rook, waarbij geen droogijs / dry ice nodig is. Deze apparaten zijn ook makkelijker en veiliger (zelf) te bedienen dan echte dry ice apparaten.

In combinatie met andere effecten, zoals licht of binnenvuurwerk, geven dit soort low fog apparaten waanzinnige effecten.

BubbleBlast: bellenblaasmachine huren in Valkenburg

Geweldige effecten met bubbels. Heel mooi in combinatie met bijvoorbeeld rook of mist. Een heel fotogeniek effect, bijvoorbeeld tijdens een opening. 

Mooie plaatjes voor een feestje, bruiloft of evenement in Valkenburg.

ConfettiCrush: confetti shooters huren in Valkenburg

Confetti shooters zijn super om een feestje of event extra kracht bij te zetten. Met verschillende kleuren is er altijd wel confetti te vinden die past bij jouw feestje of evenement. 

Er zijn automatische confetti shooters, maar ook handmatige die je kunt afschieten op je feest, bruiloft of evenement in of vlakbij Valkenburg.

SnowFlakes: sneeuwmachine huren in Valkenburg

Zeker niet alleen leuk in december of met Kerst, deze sneeuwmachines. Een sneeuwmachine kun je hier huren voor je feestje, bruiloft of evenement in of in de buurt van Valkenburg.

Veilig, niet giftig en gewoon binnen te gebruiken. Mooi effect in combinatie met rook, mist en licht.

Riven Bookings Artiesten & Acts Verhuur

Bij Riven Bookings doen we van alles. Artiesten, acts, entertainment, verhuur. Ook in Valkenburg en omgeving.

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

[contact-form-7 id=”2178″ title=”Contactformulier 1″]

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Maatwerk of advies nodig?

Entertainment, geluid, licht, apparatuur, dj-gear of een combinatie daarvan. Bij Riven Bookings luisteren we naar je wensen en gaan we graag voor een totaaloplossing. Professioneel en deskundig, maar ook persoonlijk.

Stel gerust al je vragen.

Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]