Discolampen huren voor een feestje, bruiloft of event

Jouw feestje, bruiloft of event wordt extra speciaal met onze discolampen, lichteffecten en lichtsets. Riven Bookings verhuurt discolampen voor allerlei gelegenheden tot ongeveer 500 personen.

Spots als discolampen huren

Spots kunnen als basisverlichting worden gebruikt, maar ook als effectverlichting. 

De meeste moderne LED spots kunnen meerdere kleuren weergeven en ook van kleur wisselen. LED spots kunnen bijvoorbeeld worden afgesteld op de muziek, maar ook op een automatische programma waarbij de kleuren wisselen.  

Spots verhuren we bij Riven Bookings als set van minimaal 4. Zo hebben we spots voor op een statief, maar ook spots voor op de grond.

Moving heads discolampen huren

Bij Riven Bookings verhuren we verschillende types moving heads. Dit zijn discolampen met ronddraaiende lampen, waarbij verschillende kleuren en projecties mogelijk zijn.

Een lichtshow met moving heads (draaiende lampen) is extra dynamisch en multifunctioneel. Moving heads zijn allang niet meer alleen voor grote evenementen. Met compacte lampen zijn moving heads tegenwoordig ook heel geschikt voor de wat kleinere feestjes.

Moving heads zijn flexibel inzetbaar, vandaar dat deze ook worden gebruikt op praktisch elk (groot) muziekevenement.

Uplight als discolampen huren

Uplights zijn eigenlijk gewoon spots of discolampen die omhoog gericht staan. Ze zijn er in allerlei vormen en maten en vaak zijn er ook allerlei kleuren mogelijk. 

Het omhoog schijnende licht geeft een mooi effect op muren, spiegels, planten, meubilair en andere plekken, binnen en buiten. 

Het is het mooiste om meerdere uplights te verspreiden in een ruimte, vandaar dat we onze uplights ook in pakketten aanbieden.

Let er bij het huren goed op of de uplights geschikt zijn voor binnen, buiten of allebei.

Riven Lighting Sets: discolampen als lichtset huren

Bij Riven Bookings bieden we verschillende lichtsets die zeer interessant zijn voor feestjes, bruiloften en kleinere events. 

Alles op basis van LED-verlichting. Met zowel sfeer- als effectlicht zijn deze sets flexibel, breed inzetbaar en zo compact mogelijk.

Het zijn pakketten met basis en effectverlichting, geschikt voor allerlei kleine en middelgrote feestjes, bruiloften en events.

Lasers als discolampen huren voor een feestje

Lasers zijn altijd iets aparts in een lichtshow. Bij Riven Bookings verhuren we onze lasers ook in sets van 2. We hebben verschillende kleuren, waaronder paars, blauw, rood en groen.

Lasers zijn met name mooi met rook, mist of nevel. Deze bieden we die ook aan in onze verhuursets. 

Huur blacklights als discolampen voor een feest

Blacklights accentueren fluorescerende materialen en kleuren. Dit geeft een heel leuk effect, voor feestjes en themafeesten. Het ultraviolet licht van blacklights zorgt voor een unieke sfeer. 

In combinatie met glow in the dark producten zijn blacklights helemaal een aanrader!

Wat voor discolampen zijn er?

Spots, led-effecten, moving heads, lasers, blacklights, led-bars, scanners, projectors, effectpanelen en stroboscopen, om maar eens wat te noemen.

Ze variëren van klein en goedkoop tot (heel) groot en (heel) duur. Sommige discolampen dienen meer als basisverlichting en andere meer als effectverlichting.

Zo worden spots of zogenaamde ‘parren’ vaak gebuikt om podia, dansvloeren, ruimtes en zalen uit te lichten. Met led-technieken kunnen deze vaak (redelijk) eenvoudig van kleur veranderen.

Spots vormen vaak basisverlichting, omdat de behuizingen stil staan of hangen. Ze zijn statisch. Spots / parren kunnen vaak wel knipperen of snel van kleur wisselen, waardoor dit eigenlijk ook effectverlichting wordt.

Discolampen met een klein vermogen zijn inzetbaar kleine feestjes en bruiloften in wat kleinere ruimtes. Discolampen met een groot vermogen zijn logischerwijs inzetbaar op (middel)grote feesten, bruiloften en evenementen in grotere ruimtes of de openlucht.,

Wat doen discolampen?

Discolampen, discolampen, lichtshows: ze zijn eigenlijk onmisbaar bij feesten, bruiloften, evenementen en (live) optredens.

Dynamisch en kleurrijk licht heeft grote meerwaarde voor de sfeer en brengt enthousiasme in het publiek naar boven. Discolampen en lichtshows versterken het effect van de muziek. De term ‘discolampen’ klinkt misschien als wat gedateerd, maar tegelijkertijd weet iedereen wel wat je ermee bedoelt.

Discolampen zijn een meerwaarde voor jong en oud en bieden ambiance in grote en kleine ruimtes, zowel binnen als buiten. Discolampen brengen vrolijkheid in mensen naar boven door kleur, kleurwisselingen en beweging. Van kleine feestjes in de schuur of woonkamer tot de grootste evenementen met bekende dj’s en artiesten.

Discolampen zijn in de loop ter tijd veel gebruiksvriendelijker, compacter en flexibel inzetbaar geworden. Met LED-verlichting gebruiken ze ook niet meer zoveel stroom en worden ze niet meer zo snel warm (of zelfs heet).

Discolampen als effectverlichting

Effectverlichting is een toevoeging/aanvulling voor basisverlichting. Deze effectverlichting is eigenlijk bedoeld om zo nu en dan te gebruiken, als effect. 

Al zijn er ook feesten en evenementen genoeg waarbij de effectverlichting ook continu aan staat. Zeker als er maar 1 of enkele discolampen beschikbaar zijn.

Effectverlichting zorgt voor een mooi visueel spektakel met bewegende en knipperende lichtstralen en lichtbundels, zeker als er ook rook, nevel of mist bij wordt gebruikt

Discolampen als basisverlichting huren

Spots, ook wel par-spots of parren genoemd, kunnen prima als basisverlichting voor een feest, bruiloft of evenement worden gebruikt.

Zelfs als er in een ruimte of zaal geen enkele andere ‘normale’ verlichting is kunnen deze spots de basisverlichting zijn.

Uiteraard moeten deze spots dan wel voldoende vermogen hebben en hoog genoeg worden neergezet. 

De ervaring leert dat 4 tot 8 spots een klein feestje al van voldoende licht kunnen voorzien.

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

[contact-form-7 id=”2178″ title=”Contactformulier 1″]

Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]