DJ Gear huren voor een feestje, bruiloft of event in Brabant

DJ’s zijn heel vaak essentieel voor goede muziek bij een feestje, bruiloft of event. En vanzelfsprekend hebben dj’s goede apparatuur nodig om de hits naar het publiek te brengen. 

Bij Riven Bookings huur je de juiste dj-gear, mixers en draaitafels, zodat de dj het publiek in beweging kan brengen.

Pioneer DJ set huren in Brabant

Pioneer is het allerbekendste dj-merk. Apparatuur van Pioneer wordt wereldwijd het meest geaccepteerd en gebruikt, van club tot festivals en van bruiloft tot evenement.

Pioneer CDJ-spelers en DJM-mixers zijn voor veel dj’s de absolute standaard. Bij Riven Bookings huur je volledige Pioneer sets met 2 of 3 players, waar veel dj’s zeker mee uit de voeten kunnen.

Voor veel dj’s zijn 2 CDJ-spelers en 1 DJM-mixer een standaard set, bijvoorbeeld met 2 x CDJ2000NX2 en 1 x DJM900NX2. Onze sets zijn beschikbaar in Brabant en omgeving.

Compact DJ Gear of Pioneer XDJ huren

Een Pioneer CDJ set met DJM mixer is niet goedkoop in aanschaf. Ook in de verhuur zijn deze Pioneer sets niet voor iedereen toegankelijk. Daarnaast nemen deze sets nogal wat ruimte in. Die ruimte is niet altijd beschikbaar in de dj booth op een feestje, bruiloft of event.

Bij Riven Bookings verhuren we ook meer compacte DJ sets: alles-in-1 apparaten of controllers die met of zonder laptop gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld uit de Pioneer XDJ of Denon Prime serie.

Deze all-in-one apparaten, zoals de XDJ-RX2 en Prime 2, hebben de nodige functies van de veel duurdere apparaten. Hier kunnen ook serieuze en meer professionele dj’s mee draaien.

Overleg bij huur wel altijd met de geboekte dj(‘s). Niet alle dj’s willen werken met zo’n compact apparaat, maar de meeste zouden het waarschijnlijk wel kunnen.

DJ Gear en DJ Booth huren

DJ Gear of apparatuur is makkelijk, maar waar ga je deze gear op zetten? Een tafel is niet altijd ter plekke en heeft vaak ook niet de juiste hoogte voor een dj. Dan is het het beste om bij de dj gear (apparatuur) ook een dj booth (meubel) te huren.

In de dj booth kan alle gear strak worden weggewerkt en zo staat de dj gear ook zo veilig mogelijk voor publiek.

Bij Riven Bookings hebben we dj booths met verschillende stijlen en afmetingen. Er is altijd wel iets dat past op jouw feestje, bruiloft of event in of vlakbij van Brabant.

DJ Gear en geluid huren

DJ gear kan worden aangesloten op een extern mengpaneel of rechtstreeks op de geluidsset. 

Voor een echt klein feest kom je misschien nog weg met een paar kleine hifi speakers, maar zo gauw als er redelijk geluid moet zijn voor enkele tientallen mensen zijn er toch echt andere speakers / boxen nodig. Dit noemen we PA-speakers. Hiervoor hebben we topkasten (voor midden en hoge tonen) en subwoofers (voor bastonen).

Bij Riven Bookings huur je naast dj gear ook een goede geluidsset, zodat je helemaal voorzien bent voor een feestje, bruiloft of event. We verhuren sets in verschillende maten en kwaliteiten, van klein budget tot high end pro audio.

Hele grote sets voor ‘festivalgeluid’ verhuren we zelf niet, maar we bieden oplossingen met flink volume en goede geluidsdruk tot ongeveer 500 personen.

Binnen 1 werkdag een reactie of een offerte

Telefoon:

06 48 20 85 74

E-mail:

info@rivenbookings.nl

Stuur een bericht:

[contact-form-7 id=”2178″ title=”Contactformulier 1″]

Van Den Bosch tot Eindhoven, Van Boxmeer tot Bergen op Zoom
[rivenbookingsnl-google-map maptype="roadmap" location="{loc-brabant}" country_code="NL" height="350" zoom="12"]
Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]