Singer in Suit

 490

Categorie:
Beschrijving

Zanger-dj, dj-zanger of zingende dj: hoe u de combinatie ook noemen wilt, Singer in Suit is de uitkomst. U boekt hier een zanger die optreedt met vele bekende covers, maar hij is eventueel ook uw allround dj! Singer in Suit is dus zanger en dj in één, in een exclusieve drive in show waarin live optredens en het draaien als dj worden afgewisseld.

Populaire act

Deze populaire act wordt aangeboden voor o.a. privéfeestenbruiloftenbedrijfsfeesten en evenementen. En dat in heel Nederland: van Brabant tot Friesland en van Noord-Holland tot Limburg

Singer in Suit is een zeer populaire act voor bruidsparen die op zoek zijn naar goede muziek voor hun bruiloft. Hierbij wordt een avondvullend programma het meest geboekt. Bijvoorbeeld voor een feest van 4 of 5 uur met daarin een aantal livesets als zanger, zonder pauzes. Inclusief alle benodigde techniek, waaronder professioneel geluid, mooi effectlicht, een strakke opstelling en een moderne zanger en dj in 1.

Kortom: alle ingrediënten om van uw bruiloft een fantastisch feest te maken! Singer in Suit wordt vaak geboekt als zanger en dj voor bruiloften in BrabantUtrecht en Gelderland. Hij is overigens in heel Nederland beschikbaar en zelfs voor bruiloften in het buitenland.

Call me back
[contact-form-7 id="2108" title="Call me back"]